Стало відомо, після якого пробігу українці продають свої автомобілі найчастіше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, після якого пробігу українці продають свої автомобілі найчастіше

Технології&Авто
3120
Опитування 3 тисяч українців з різних регіонів країни, проведене «Autolist», виявило автомобілі з найбільш ліквідним пробігом. Також експерти з’ясували, які вподобання характерні для водіїв різних вікових груп.
Число українських автомобілістів, які змінюють авто раз в чотири-п’ять років, становить 31%. Раз в шість-десять років машини змінюють 29% українців. Два-три рази на рік продають старе авто і купують нове 12% респондентів.
Щодо оптимального пробігу для продажу авто голоси розподілилися наступним чином:
  • 23% вважає, що машину краще продати в інтервалі від 100 до 150 тис. км,
  • а 20% не змінюють автомобіль до досягнення ним 150-200 тис. км на одометрі. Відповідно, автівки з пробігом, меншим за згадані цифри, найбільш ліквідні.
Дослідження показало, що молоді автомобілісти частіше міняють машини. Так, авто віком до п’яти років готові поміняти 53% водіїв, яким від 24 до 35 років. Ті, кому за 55 років, вибрали такий варіант відповіді тільки в 32% випадків.
Молоді автолюбителі на перше місце ставлять бажання володіти чимось новеньким і модним. Люди ж старшого віку на перше місце ставлять надійність машини. Виходить, що молодим покупцям краще пропонувати авто свіжіше, а людям старшого віку – варіанти, які славляться своєю надійністю.
Серед причин зміни автомобіля 23% учасників опитування вказали можливість купити машину вищого класу і просте бажання освіжити транспортний засіб. У гонитві за новими відчуттями авто змінює 20% українців. Поломка старої машини штовхає на покупку нового варіанту 15% водіїв. Міркуваннями економії керуються 10% автомобілістів.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас