На Windows 11 встановили магазин додатків Google Play — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Windows 11 встановили магазин додатків Google Play

Фондовий ринок
802
Незважаючи на обмеження по установці Android-додатків, які ввела Microsoft на період тестування Windows 11, ентузіасту вдалося змусити працювати в новій ОС магазин Google Play, пише bizua.org
Таким чином був знятий ліміт на установку 50 додатків з Єдиного підтримуваного магазину Amazon Store, а завдяки докладній інструкції цей трюк можуть повторити всі бажаючі.
Розробник ADeltaX заявив в соціальній мережі Twitter, що зумів знайти спосіб установки магазину Google Play в підсистему Windows, що відповідає за роботу Android-додатків. В результаті користувачі можуть отримати на комп’ютері з Windows 11 доступ до будь-яких додатків, представленим на фірмовому майданчику Google.
Сам проект ентузіаст виклав на репозиторій в GitHub, надавши коротку текстову інструкцію по установці Google Play і більш докладне відео з наочною демонстрацією всіх етапів. Відзначимо, що процес не з легких, тому такий метод підійде лише для досвідчених користувачів. Також не рекомендуємо проводити подібні експерименти з робочими комп’ютерами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас