Споживачі проголосували за Moneyveo в «Українській народній премії» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Споживачі проголосували за Moneyveo в «Українській народній премії»

Особисті фінанси
17
Друзі, компанія Moneyveo отримала нову винагороду в національному рейтингу «Українська народна премія». І знаєте, що найцінніше? Те, що у ньому головними експертами виступаєте ви – споживачі фінансових послуг і наші клієнти! Дякуємо і ще раз дякуємо за визнання. Ваша довіра надихає нас на подальший розвиток, створення нових послуг і продуктів та ще комфортніших умов обслуговування в нашому сервісі.
«Українська народна премія» – це всеукраїнський проєкт, який шляхом народного голосування визначає найкращі товари та послуги на вітчизняному ринку. За результатами оцінки споживачів у 2021 році Moneyveo посіла перше місце у номінації «Сервіс кредитів онлайн», у категорії «Бізнес та фінанси».
«Вітаю команду Moneyveo з перемогою в «Українській народній премії»! Наш сервіс отримав найвищу оцінку від головного судді конкурсу – українського народу. Дякуємо кожному українцю, який взяв участь у голосуванні! Я радію, що наші продукти та обслуговування в компанії користуються величезною популярністю серед людей. Ми й надалі будемо підтримувати цю довіру, вдосконалювати наші послуги і дарувати клієнтам першокласний сервіс»
– сказав комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Разом із нашою компанією престижні нагороди у рейтингу в різних номінаціях отримали: ПриватБанк, Monobank, ПУМб, Hotline.finance, Fondy, Portmone.com, міжнародна платіжна система VISA тощо.
«Кількість учасників голосування постійно зростає. Проте правильний вектор розвитку компанії та її бездоганна репутація дають можливість Moneyveo утримувати лідерські позиції та щороку підтверджувати статус сервісу онлайн-кредитів №1 в Україні»
– прокоментували в оргкомітеті рейтингу.
Одним з яскравих доказів народного визнання Moneyveo є зростання кількості клієнтів компанії. У вересні 2021 року вона становить уже близько 1 млн 130 тис. осіб.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас