Адвокат пояснив нові правила «ПриватБанку» та озвучив несподіваний прогноз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокат пояснив нові правила «ПриватБанку» та озвучив несподіваний прогноз

Фондовий ринок
8605
У «Приватбанку» з’явилися обмеження на кількість грошових переказів — обмеження стосуються як відправників, так і одержувачів.
Деталі нововведення пояснив юрист Ростислав Кравець у своєму блозі в Youtube.
«Для чого це зроблено? На мій погляд, це зроблено виключно з метою зменшення клієнтської бази», — говорить він.
За словами юриста, раніше так чинили інші банки, які невдовзі закривали картки клієнтам.
«Тут, я думаю, це робиться теж, щоб потихеньку клієнти почали відтік з „ПриватБанку“ і щоб його можна було дешевше нібито продати новим іноземним друзям-партнерам-інвесторам, хоча, я думаю, навряд чи там будуть іноземні», — заявив Кравець. І додав, що подібні дії «Привату» спрямовані на зменшення його вартості.
«Кожен клієнт „Приватбанку“ повинен добре задуматися, чи варто йому працювати з банком, який обмежує можливість користуватися банківськими продуктами, або варто все-таки міняти банк», — резюмував він.
Нові обмеження для відправників коштів:
Тепер кожен клієнт «Приватбанку» зможе здійснювати не більше ніж 100 переказів по Україні та 25 переказів в інші країни. Ліміти оновлюються щомісяця.
Нові обмеження для одержувача переказів:
Клієнт «ПриватБанку», який хоче отримати кошти через переказ «з картки на картку», повинен знати про нові ліміти. Тепер кожна людина може отримати не більше ніж 100 переказів по Україні, і не більше ніж 30 — по всьому світу.
Нові обмеження до здійснення Р2Р переказів за лімітами на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через всі канали вже діють з жовтня.
Благодійні перекази. Якщо на картку надходять благодійні гроші або кошти на лікування дитини, або гроші волонтерів, власнику рахунку потрібно зателефонувати за номером 3700 або звернутися до консультанта в чаті «Допомога Онлайн». Після цього клієнт повинен надіслати посилання на соціальні мережі або документи, які підтвердять здійснення благодійної діяльності. Банк, якщо благодійна діяльність підтвердиться, протягом одного робочого дня встановить безлімітний режим на перекази.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас