Mercedes-Benz вже готує друге покоління електричного кросовера EQC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz вже готує друге покоління електричного кросовера EQC

Технології&Авто
505
Компактний кросовер, який став першим серійним електрокаром німецької марки, перейде на нову платформу і змінить покоління у 2025 році.
Mercedes-Benz EQC дебютував на початку 2019 року на виставці Consumer Electronics Show, із заявою, що автомобіль розроблявся з прицілом на американський ринок, де у 2020 році вже мали стартувати продажі. Однак до цього часу EQC у США так і не з’явився у продажу в американських дилерів марки. Automotive News повідомляє, що EQC прибуде у США лише в другому поколінні, не раніше 2025 року. Про друге покоління моделі вже навіть дещо відомо.
Mercedes-Benz вже готує друге покоління електричного кросовера EQC
Генеральний директор Mercedes-Benz у США Дімітріс Псиллакіс зазначив у інтерв’ю AN у травні: «Коли ви запускаєте новий бренд, ви повинні мати правильні продукти. Ми не можемо вийти на ринок із напівготовими товарами».
Нинішній EQC створений на платформі звичайного GLC з двигуном внутрішнього згоряння. У нинішньому вигляді EQC використовує акумулятор ємністю 80 кВт-год, розрахований на 413 кілометрів за циклом WLTP в комплектації EQC 400 4Matic вищого рівня.
Mercedes-Benz вже готує друге покоління електричного кросовера EQC
За інформацією AN, нове покоління EQC, побудоване вже на новій спеціалізованій модульній архітектурі Mercedes для електромобілів, буде значно кращим у всьому, від запасу ходу та решти характеристик до внутрішнього простору та технологічного оснащення.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас