Фонд гарантування продає право вимоги за кредитом з 11 заправками у заставі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування продає право вимоги за кредитом з 11 заправками у заставі

Фондовий ринок
240
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 10 листопада виставить на продаж право вимоги за кредитом, що належить АТ «Місто Банк», у заставі якого 11 газових заправок.
Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.
«10 листопада 2021 року Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж право вимоги за кредитом юридичної особи, що належить АТ „Місто Банк“, що перебуває в ліквідації», — йдеться в повідомленні.
Сума заборгованості за кредитом становить 38,5 млн грн. Серед забезпечення — 11 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, земельні ділянки, а також обладнання, автомобіль та корпоративні права. Початкова ціна лота — 38,5 млн грн.
Торги відбудуться в системі Prozorro. Продаж за голландською моделлю аукціону, з покроковим зниженням початкової ціни. Раніше актив вже виставлявся на продаж на англійських і голландських аукціонах, але не знайшов покупця.
Для участі в торгах потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих в системі Prozоrro. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонував найвищу ціну за лот. Участь в торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, крім позичальника і поручителя за кредитом.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 11 листопада 2021 року виставить на повторні торги кредити АТ «Місто Банк» з виробничими потужностями в заставі. Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.
«11 листопада Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж актив АТ „Місто Банк“, що перебуває в ліквідації, — права вимоги за кредитним договором з юридичною особою, в заставі за яким виступає цілісний майновий комплекс заводу продтоварів», — йдеться в повідомленні.
Об’єкт розташований у смт Воловець Закарпатської області. Він включає в себе цілісний майновий комплекс заводу продтоварів загальною площею 4423 кв. м і земельну ділянку площею 1,4485 га, а також обладнання — камери для заморозки і зберігання.
Право банку як іпотекодержателя на земельну ділянку та цілісний майновий комплекс було безпідставно припинено без відома і волі банку, у зв’язку з чим порушено кримінальне провадження.
Початкова ціна лота — 11,2 млн. грн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас