Сервіс прокату Hertz замовив 100 тисяч електромобілів Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс прокату Hertz замовив 100 тисяч електромобілів Tesla

Особисті фінанси
745
Сервіс прокату автомобілів Hertz замовив у компанії Tesla відразу 100 тисяч електромобілів на суму $4,2 млрд. Перші брендовані екземпляри Tesla Model 3 можна буде взяти напрокат в найбільших містах США і Європи вже в листопаді поточного року.
За контрактом, всі електромобілі повинні бути поставлені замовнику до кінця 2022 року, тобто в найближчі 14 місяців. В результаті прокатний сервіс отримає в своє розпорядження найбільший в Північній Америці і один з найбільших у світі автопарк електромобілів, а для Tesla ця угода стане найбільшою в історії одномоментною покупкою.
Цікаво, що буквально кілька місяців тому Hertz була на порозі банкрутства через радикальне зниження активності користувачів, пов’язане з пандемією коронавірусу, проте в підсумку керівництво компанії спільно з інвесторами зуміло зробити правильні кроки і не тільки уникнути розорення, але і зробити великий заділ на майбутнє.
Сервіс прокату Hertz замовив 100 тисяч електромобілів Tesla на суму $4,2 млрд – це найбільша в історії угода подібного роду
Зараз автопарк Hertz становить близько 500 тисяч легкових автомобілів і фургонів, і в найближчі роки сервіс розраховує замінити всі свої ДВЗ-автомобілі на електричні аналоги.
Крім електромобілів Tesla сервіс Hertz також інвестує кошти в розвиток власної зарядної інфраструктури – мова йде про тисячі зарядних портів, які будуть доступні клієнтам сервісу поряд з мережею Tesla Supercharger.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас