Mitsubishi представила новий гібридний Outlander PHEV — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi представила новий гібридний Outlander PHEV

Технології&Авто
1297
Японський автовиробник зазначає, що гібридна система ніяк не позначилася на дизайні і конфігурації транспортного засобу. Перші покупці на території Японії зможуть отримати новинку вже до кінця поточного року.
Гібридний Outlander PHEV – це той самий великий позашляховик з трьома повноцінними рядами сидінь і габаритами, аналогічними бензиновій версії. Відмінності між моделями криються в деталях. Так, на передніх дверях і багажнику можна знайти значки з покажчиками, а присутність електродвигуна видає порт для зарядки.
Mitsubishi представила новий гібридний Outlander PHEV
Outlander PHEV оснащений 20-дюймовими легкосплавними дисками і пропонується в десяти кольорах, включаючи популярні Red Diamond, White Diamond і Black Diamond. Абсолютно у всіх моделях дах чорного кольору. Спереду помітна решітка з хромованими вставками, а всередині розташувалася приладова панель з діагоналлю 12,3 дюйма. Поруч встановлений 9-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.
Mitsubishi представила новий гібридний Outlander PHEV
Mitsubishi ще не оголосила характеристики гібридного силового агрегату, який буде поєднувати в собі бензиновий двигун з двома електродвигунами і велику акумуляторну батарею. Поставки в Японію стартують в середині грудня 2021 року, а в США автомобіль приїде не раніше другої половини 2022 року. Outlander PHEV буде також поставлятися у версії Super-All Wheel Control, що має забезпечити поліпшену керованість і безпеку в будь-яких дорожніх умовах. Водієві виявляться доступні 7 режимів руху, включаючи Power для швидкого прискорення і Eco для мінімальної витрати палива.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас