Motorola випустить дві моделі розумних годинників. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola випустить дві моделі розумних годинників.

Технології&Авто
256
У мережу потрапила дорожня карта виходу нових розумних годинників Motorola. З неї стало відомо, що вже скоро буде представлена модель Moto Watch 100 з класичним для компанії круглим корпусом.
До кінця цього року світло повинні побачити Motorola Moto Watch 100, або скорочено MW100. Судячи з наявних зображень, вони будуть виконані в класичному дизайні механічних годинників. У них буде круглий екран і дві фізичні кнопки збоку.
Motorola випустить дві моделі розумних годинників.
З інформації про продукт відомо, що Moto Watch 100 отримають алюмінієвий корпус із захистом від води до 5 атмосфер. Відомо, що у них буде датчик серцебиття, вбудований модуль GPS, Bluetooth 5.2 і акумулятор ємністю 355 мАг.
Motorola випустить дві моделі розумних годинників.
Слідом за MW100 в першому кварталі 2022-го Motorola представить моделі MW100s і MW200. Перші, ймовірно, будуть спортивним варіантом MW100, а ось другі будуть кардинально відрізнятися від всіх раніше випущених годинників бренду. Судячи із зображення, вони схожі на Apple Watch. У них буде корпус прямокутної форми з двома кнопками збоку. Про їх характеристики і можливості поки що немає жодної інформації.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас