Клієнти ПУМБ зможуть безконтактно оплачувати покупки новим фітнес-браслетом Mi Smart Band 6 NFC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПУМБ зможуть безконтактно оплачувати покупки новим фітнес-браслетом Mi Smart Band 6 NFC

Кредит&Депозит
50
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) у партнерстві з Mastercard відкриває своїм клієнтам можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 6 NFC – нової версії популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати. Платіжний функціонал є спільною розробкою глобальних технологічних компаній Xiaomi і Mastercard та доступний ексклюзивно для держателів карток Mastercard.
Mi Smart Band 6 NFC – новий представник найпопулярнішої лінійки носимих пристроїв Xiaomi з акцентом на безконтактні платежі. Нова версія браслета отримала підтримку технології NFC, завдяки чому пропонує швидкий, безпечний та зручний спосіб оплати.
«Безконтактні оплати гаджетами, в тому числі і носимими пристроями, – швидкі та безпечні: під час оплати усі дані вашої картки шифруються, що забезпечує максимальний рівень захисту транзакції. Держателі карток ПУМБ вже звикли до такого рівня зручності та комфорту, тому ми продовжуємо працювати над розширенням переліку платіжних інструментів для клієнтів нашого банку. Із жовтня клієнти ПУМБ зможуть безконтактно та безпечно оплачувати свої покупки за допомогою фітнес-браслета Mi Smart Band 6 NFC», – коментує Дмитро Дудник, директор департаменту роздрібних продуктів ПУМБ
Як налаштувати оплату карткою Mastercard за допомогою Mi Smart Band 6 NFC?
  • Встановіть мобільний додаток Xiaomi Wear (Android) або Xiaomi Wear Lite (iOS), увійдіть через свій Mi Акаунт (або зареєструйте новий) та виберіть регіон «Україна»
  • У вкладці «Пристрої» виберіть «Фітнес-браслет Mi Smart Band 6» та активуйте його.
  • Встановіть PIN-код.
  • Перейдіть у вкладку «Xiaomi Pay», заповніть дані своєї картки Mastercard та підтвердьте авторизацію через SMS-повідомлення для завершення активації.
Як платити за допомогою Mi Smart Band 6 NFC?
  • Активуйте браслет, натиснувши на екран.
  • Перейдіть до розділу карток, просто свайпнувши з головного екрана вліво.
  • Натисніть на стрілку, активувавши картку для оплати. За потреби введіть PIN-код.
  • Для оплати просто піднесіть браслет до платіжного терміналу.
  • Після активації картка активна впродовж 60 секунд або до моменту здійснення платежу.
«Згідно з дослідженням MasterIndex, сьогодні вже 40% українців розплачуються гаджетами з NFC, а 57% хотіли б здійснювати подібні оплати в майбутньому. Така відкритість до інновацій дозволяє Україні стабільно входити не тільки у ТОП країн світу за кількістю оплат гаджетами із Mastercard, але і до трійки європейських країн за кількістю оплат носимими пристроями, як-от фітнес-браслетами. Носимі пристрої дозволяють розраховуватися максимально просто та зручно, при цьому кожна оплата надійно захищена завдяки діджитал-платформі Mastercard, що забезпечує токенізацію та шифрування карткових даних під час оплати», – відзначив Юрій Батхін, віце президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні та Молдові.
Mi Smart Band 6 NFC отримав 1,56-дюймовий повноекранний Amoled-дисплей, що відображає картинку зі щільністю пікселів 326 ppi. Пристрій пропонує у сукупності 30 різних видів тренувань, зокрема автоматичне визначення для 6 найпопулярніших видів. Mi Smart Band 6 NFC, як і попередня модель, має низку функцій контролю за здоров’ям, а саме вимірювання SpO2 для забезпечення контролю за станом дихальної системи користувачів, розширені функції моніторингу сну, визначення рівня стресу та дихальні вправи – щоб допомогти користувачам взяти під контроль своє загальне фізичне та психічне здоров’я.
Mi Smart Band 6 NFC можна придбати за рекомендованою роздрібною ціною 1599 грн в авторизованих магазинах Xiaomi Store, у роздрібній мережі Алло та в офіційних партнерів Xiaomi, зокрема у магазинах Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот і Eldorado.
_________________________________________________________________
Про ПУМБ
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) – ровесник незалежної України. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни. ПУМБ – один із 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки Національного Банку України. За даними НБУ, ПУМБ входить до ТОП-5 банків за розміром депозитного портфелю фізичних осіб.
Міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло ПУМБ максимально високий рейтинг, рівний рейтингу держави. Банку довіряє 1,6 млн клієнтів – фізичних осіб і 75 тис. корпоративних клієнтів. 40 з ТОП-100 найбільших компаній України – клієнти банку.
Про Xiaomi Corporation
Корпорація Xiaomi була заснована у квітні 2010 року та зареєстрована на головному майданчику Гонконгської фондової біржі 9 липня 2018 року (1810.HK). Xiaomi – це інтернет-компанія, в основі бізнесу якої – смартфони та споживча електроніка, підключені до єдиної платформи інтернету речей (IoT). Xiaomi робить акцент на інновації та якість і постійно працює над тим, щоб надати користувачам збалансовані пристрої високої якості. Компанія створює чудові продукти за чесними цінами, щоб люди в усьому світі могли насолоджуватися життям завдяки інноваційним технологіям. Xiaomi посіла друге місце у світі за обсягами поставок смартфонів у другому кварталі 2021 року. Компанія також створила провідну світову платформу AIoT (AI + IoT), до якої підключено 374,5 мільйона смартпристроїв, без урахування смартфонів та ноутбуків. Продукція Xiaomi присутня у понад 100 країнах та регіонах світу. У серпні 2021 року компанія втретє потрапила до списку Fortune Global 500. Вона посіла 338 місце та піднялася на 84 пункти порівняно з 2020 роком. Xiaomi входить до таких біржових індексів: Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index та Hang Seng China 50 Index. За останніми новинами Xiaomi в Україні стежте на офіційних сторінках у Facebook, Instagram, на каналах Xiaomi Ukraine у TikTok та YouTube, а також у Mi Community Україна та офіційному Telegram-каналі.
Про Mastercard
Masterсard (NYSE: MA) – глобальна технологічна компанія в платіжній індустрії. Наша місія – розвивати і посилювати цифрову економіку, яка надає переваги всім і всюди через безпечні, прості, технологічні і доступні транзакції. Використовуючи захищені дані і мережі, наші партнерства і енергію, ми забезпечуємо рішення та інновації, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам і бізнесам реалізувати свій найбільший потенціал. Наша культура і все, що ми робимо всередині компанії і за її межами, визначається відповідно до коефіцієнта моральності (decency quotient, DQ). Ми ведемо бізнес у більш ніж 210 країнах і територіях та створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх. www.mastercard.co
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас