BMW поліпшила «заряджений» хетчбек M135i xDrive — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW поліпшила «заряджений» хетчбек M135i xDrive

Технології&Авто
402
Хетчбек BMW M135i xDrive пережив невелике технічне оновлення. Йому перекалібрували підвіску, що зменшило крени в поворотах, і переналаштували аудіосистему для більш достовірної імітації звуку двигуна в салоні. Сама ж силова установка залишилася без змін.
Якщо в двох словах, то доопрацювання BMW M135i xDrive звелися до тонкого налаштування тройки шасі. Наприклад, збільшився розвал передніх коліс, тобто машина легше протистоїть дії поперечних сил. Важелі передньої підвіски обзавелися новими гідроопорами, а точки кріплення задніх взагалі довелося повністю переробити. Заодно хетчбеку перекалібрували пружини і амортизатори, що вилилося в помітне зменшення кренів і підвищення гостроти реакцій.
BMW поліпшила «заряджений» хетчбек M135i xDrive
В іншому ж все залишилося без змін. Машину приводить в рух «турбочетвірка» 2.0 від X2 M35i, що розвиває 306 сил і 450 Нм моменту. Коробка — восьмидіапазонний автомат Steptronic Sport з інтегрованим диференціалом Torsen (коефіцієнт блокування 36% на розгоні і 26% на гальмуванні). Хетчбек «в базі» оснащений антипробуксовочною системою ARB від i3, функцією Performance Control, вибірково підморожує колеса для підвищення маневреності, рульовим управлінням і гальмами M Sport.
BMW поліпшила «заряджений» хетчбек M135i xDrive
За характерний саундтрек як і раніше відповідає подвійний вихлоп зі зниженим протитисненням, причому в салоні звук посилюється через динаміки аудіосистеми. І тут теж знайшлося місце поліпшенням. За словами виробника, імітація стала більш достовірною, а ще спеціально для M135i xDrive створили звукову композицію, що супроводжує запуск двигуна. Нарешті, хетчбек отримав нові кольори кузова: жовтий Sao Paulo Yellow, помаранчевий Frozen Orange і сірий Frozen Pure Grey.
BMW поліпшила «заряджений» хетчбек M135i xDrive
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас