Huawei представила смарт-годинник Watch GT 3 з великим часом автономної роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила смарт-годинник Watch GT 3 з великим часом автономної роботи

Технології&Авто
474
Китайська компанія Huawei випустила розумний наручний годинник Watch GT 3 з розширеною функціональністю в плані відстеження фізичної активності і показників життєдіяльності організму користувача.
Гаджет представлений у варіантах розміру 46 і 42 мм. У першому випадку використовується дисплей AMOLED з діагоналлю 1,43 дюйма, у другому — 1,32 дюйма. Роздільна здатність однакова — 466 × 466 пікселів.
В оснащення входять акселерометр, гіроскоп, геомагнітний сенсор, датчик серцевого ритму, сенсори тиску і температури. Є приймач супутникових систем навігації GPS/ГЛОНАСС, адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth 5.2.
Годинник здатний знімати велику кількість різних показників. Зокрема, ведеться аналіз якості сну і зміни частоти серцевих скорочень.
Huawei представила смарт-годинник Watch GT 3 з великим часом автономної роботи
Крім того, пристрій може в цілодобовому режимі відстежувати рівень вмісту кисню в крові. Вимірюється також температура тіла. Плюс до цього фіксуються стандартні показники, такі як кількість зроблених кроків і витрачених калорій. Доступні понад 100 режимів тренувань.
Гаджет укладений в герметичний корпус (5ATM). Пристрій несе на борту процесор Arm Cortex-M і 4 Гбайт флеш-пам’яті. Заявлений час автономної роботи на одній підзарядці акумуляторної батареї досягає 14 днів у старшої версії (при звичайному використанні) і 7 днів у молодшої. Ціна починається з 230 євро.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас