Razer стала виробником комплектуючих для ПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Razer стала виробником комплектуючих для ПК

Технології&Авто
369
Компанія, відома геймерам по ігровій периферії, представила відразу кілька нових продуктів для складання десктопів. В оновлене портфоліо бренду увійшли блоки живлення, системи охолодження та інші комплектуючі з фірмовим екосистемним підсвічуванням Chroma.
Вентилятор Razer Kunai Chroma, представлений в двох модифікаціях (120 і 140 мм), надійде в продаж за ціною $49,99. У стільки ж компанія оцінила PWM-контролер для регулювання швидкості обертання вентиляторів. Ще однією новинкою бренду стала система рідинного охолодження Razen Hanbo Chroma з розміром радіатора 240 і 360 мм. У продаж «водянка» надійде в листопаді — тоді ж стане відома і її ціна.
Крім того, Razer анонсувала фірмову серію блоків живлення Katana Chroma. Першими на ринок надійдуть моделі з вихідною потужністю 750 і 1600 Вт. Як і кулери, вони отримають елементи RGB-підсвічування з можливістю ручного налаштування і синхронізації з іншими компонентами ПК і периферією. Старт продажів цих комплектуючих намічено на початок 2022 року.
Razer стала виробником комплектуючих для ПК
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас