Kia анонсувала оновлений кросовер Sportage — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia анонсувала оновлений кросовер Sportage

Технології&Авто
1381
Корейська компанія розкрила особливості оновленого Sportage. Машина отримає масивну решітку радіатора.
Автомобіль готується до виходу на ринок США, прем’єра моделі відбудеться 27 жовтня.
Kia не розкриває жодної конкретики про Sportage для США. Моделі пообіцяли збільшений дорожній просвіт, безліч режимів їзди і вседорожні покришки.
Колісна база глобальної версії Sportage становить 2755 міліметрів, а в європейському варіанті — 2680 міліметрів. Довжина кросовера для Європи — 4515 міліметрів, що на 145 міліметрів менше, ніж у глобального Sportage. Ймовірно, до США добереться подовжений варіант.
У Kia не уточнювали ситуацію з трансмісією Sportage, хоча компанія заявляє, що запропонує «безліч потужних і ефективних двигунів», пропонуючи кросовер як з переднім, так і з повним приводом. Kia також запропонує його зі стандартними розширеними системами допомоги водієві і новітніми інформаційно-розважальними технологіями.
Відзначимо, що влітку Kia представила глобальний Sportage з 1,6-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, що розвиває 177 кінських сил, який поставлять і на американський варіант моделі.
У Kia заявили, що з’являться додаткові силові агрегати.
Продажі в США стартують на початку наступного року. Тоді ж Kia обіцяла почати поставки в Європі, де продаватимуть «коротку» версію кросовера з іншим оформленням передньої частини.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас