iPhone SE3 буде останнім телефоном компанії з РК-екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone SE3 буде останнім телефоном компанії з РК-екраном

Технології&Авто
848
Після презентації нових смартфонів компанія Apple залишила в актуальній лінійці на своєму офіційному сайті моделі iPhone SE2, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12, а також додала чотири моделі iPhone 13.
iPhone SE2, що зберіг старий дизайн, пропонує сканер відбитків пальців і, як і раніше, користується популярністю у деяких споживачів. Багато джерел впевнені в тому, що Apple збирається представити наступної весни вже третє покоління даної серії.
Тепер же китайські інформатори стверджують, що iPhone SE3 буде останнім мобільним телефоном Apple, оснащеним РК-дисплеєм. Декотрі вважають, що він продовжуватиме використовувати дизайн з 2014 року з величезними рамками. Інші наполягають на тому, що Apple проаналізувала попит і бажання споживачів, тому iPhone SE3 отримає 6,1-дюймовий РК-екран з чубчиком і в плані дизайну буде схожий на iPhone 11.
Вважається, що новий iPhone SE3 стане найдешевшим і найкомпактнішим смартфоном Apple з підтримкою мереж п’ятого покоління. Висловлювалися припущення, що він може бути побудований на базі однокристальної системи Apple A14. Тепер же є відомості, що новинка може отримати топову платформу Apple A15, яка встановлена в iPhone 13.
Що стосується ємності флеш-пам’яті і ціни, то iPhone SE3 з 64 ГБ пам’яті буде пропонуватися за ціною 515 доларів.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас