Apple презентувала фірмову серветку за 19 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple презентувала фірмову серветку за 19 доларів

Технології&Авто
1302
Відбулася жовтнева презентація нових продуктів Apple. На заході були представлені вдосконалені ноутбуки MacBook Pro з діагоналлю 14 і 16 дюймів, а також новим ARM-процесором M1X і Mini-LED екраном.
Однак особливо відзначився інший витвір компанії.
Як зазначає швейцарське щотижневе ділове видання Handelszeitung, вражає ціна на нову фірмову серветку для протирання монітора. Шматочок мікрофібри з логотипом Apple бажаючі можуть придбати за 19 доларів.
Аксесуар, виготовлений з неабразивного матеріалу, вже в дефіциті. Наразі замовлення приймаються з поставкою через місяць-два.
Apple презентувала фірмову серветку за 19 доларів
Для порівняння, на Amazon.com можна купити високоякісну серветку з мікрофібри за $1,5.

Довідка Finance.ua:

  • «підривати» ціни і подавати приклад іншим – звичайна для Apple справа. Її iPhone став першим смартфоном, який наблизився до позначки в 1 тис. доларів і перевищив її;
  • у 2019 році корпорація представила оновлений MacPro в топовій конфігурації, виставивши за нього ціну понад 50 тисяч доларів. Окремо, за $400, пропонувався комплект коліщаток для переміщення по офісу;
  • за нову 16-дюймову модель MacBook Pro з процесором M1 Max, 8 ТБ дискової і 64 ГБ оперативної пам’яті покупцю доведеться викласти 6 тисяч доларів США.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас