Google показала нові смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google показала нові смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro (фото)

Технології&Авто
406
Компанія Google провела презентацію нових продуктів. Два найбільші анонси – смартфони на власних процесорах.
Як і всі виробники сьогодні, компанія Google представила відразу два рішення – одне доступніше і друге – більш дороге. Журналіст The Verge підготував порівняльну таблицю новинок для наочного розуміння технічних характеристик пристроїв.
Google показала нові смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro (фото)
Головна фішка нових Pixel – чіп власної розробки, який компанія Google анонсувала раніше. За словами представників компанії, завдяки чіпу смартфони компанії зможуть працювати значно швидше і отримають більше потужності.
Pixel 6 і Pixel 6 Pro вийдуть на ринок з Android 12 і, як обіцяє виробник, точно отримають підтримку наступних п’яти оновлень.
В Україні ці моделі продаватися не будуть. Про те, що смартфони в першу чергу орієнтовані на ринок Штатів, говорить їхня нова колаборація зі Snap — компанією, яка випускає популярний сервіс Snapchat. Тепер достатньо зробити тап по задній кришці Pixel 6/6pro, щоб відкрити камеру Snapchat і записати відео. “Pixel 6-найшвидший смартфон, щоб зробити Snap”, – кажуть в Snap.
Google показала нові смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro (фото)
Також компанія запустила Pixel Pass – певний формат розстрочки на смартфон і на кілька сервісів компанії: хмара, YouTube Premium, Google Play Pass, ремонт смартфона. Він коштує $45 для Pixel 6 на місяць або $55 для Pixel 6 Pro на місяць. Розрахований на два роки.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас