В «Київтеплоенерго» розповіли, що буде з тарифами на тепло для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Київтеплоенерго» розповіли, що буде з тарифами на тепло для населення

Казна та Політика
1355
Finance.ua як портал, що дбає про економію, дізнався в КП “Київтеллоенерго”, що буде з тарифами на тепло.
Як зазначили в компанії, через зростання вартості газу змінилися тарифи для комерційних та бюджетних установ. Зміни не вплинуть на вартість опалення для населення.
Тарифи на теплову енергію для цієї категорії споживачів у опалювальному сезоні 2021-2022 202 залишаються на рівні минулого року.
У зв’язку із закінченням терміну дії тарифів для «Київтеплоенерго», що були встановлені розпорядженням КМДА № 2077 (відповідно до постанови № 869), а також стрімким підвищенням вартості газу та зміною умов його закупівлі (квотування обсягів, високі штрафні санкції, безакцептне списання вартості газу з рахунків тощо) встановлено нові тарифи КП «Київтеплоенерго» для трьох категорій споживачів: бюджетних і комерційних установ, а також релігійних організацій.
Умовами договору ГК «Нафтогаз Трейдинг» передбачена диференціація цін природного газу. Для комерційних, бюджетних та релігійних установ – це ринкова ціна, що визначається щомісяця.
В «Київтеплоенерго» розповіли, що буде з тарифами на тепло для населення
У нових тарифах на теплову енергію КП «Київтеплоенерго» для потреб бюджетних установ, інших споживачів та релігійних організацій враховано ціну майже 11 600 грн з ПДВ/тис. куб. м, яка була актуальною на момент розрахунку проєкту тарифів з метою приведення їх до економічно обґрунтованого рівня.
Але вже у жовтні поточного року ціна закупівлі газу для зазначених категорій споживачів – майже 25 000 грн з ПДВ/тис. куб. м.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас