Vivo випустить смарт-годинник Watch 2 з екраном OLED і підтримкою eSIM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo випустить смарт-годинник Watch 2 з екраном OLED і підтримкою eSIM

Технології&Авто
198
Інтернет-джерела повідомляють про те, що китайська компанія Vivo готує до випуску розумний наручний годинник другого покоління. Інформація про гаджет вже з’явилася в базі Китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA).
Оригінальна модель Vivo Watch дебютувала ще у вересні минулого року. Смарт-хронометр обладнаний круглим 1,39-дюймовим дисплеєм, 2 Гбайт вбудованої пам’яті, контролером Bluetooth 5.0, приймачем GPS/ГЛОНАСС, а також акумулятором ємністю 478 мА·год.
Годинники Vivo Watch 2 також отримають круглий дисплей: мова йде про панелі на органічних світлодіодах OLED. При цьому, як наголошується, в порівнянні з моделлю першого покоління покращиться показник займаної площі поверхні корпусу.
Vivo випустить смарт-годинник Watch 2 з екраном OLED і підтримкою eSIM
Йдеться про підтримку технології eSIM — вбудована SIM-картка. Користувачі зможуть підключатися до стільникових мереж без необхідності встановлення фізичної SIM-картки. Живлення забезпечить батарея ємністю 515 мА·год.
Інші характеристики новинки поки не розкриваються. Ймовірно, пристрій зможе відстежувати частоту серцевих скорочень і рівень вмісту кисню в крові на додачу до інших стандартних показників. Анонс може відбутися до кінця поточного року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас