У КМДА назвали дату, коли в Києві увімкнуть опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА назвали дату, коли в Києві увімкнуть опалення

Казна та Політика
2574
У Києві опалення вже включили у школах, дитсадках та лікарнях, а от у житлових будинках обіцяли розпочати після того, як середньодобова температура буде нижче 8 градусів три доби поспіль. Тепер стала відома точна дата появи тепла у помешканнях киян.
Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв у коментарі “Великому Києву”, опалення в Києві включать у суботу, 23 жовтня.
За його словами, раніше підключити опалення можна по заявці будинкових громад.
«Мешканці будинку більшістю мають підтримати рішення підключення до тепла і направити копію протоколу до теплопостачальної компанії – КП «Київтеплоенерго», ТОВ «Євро-Реконструкція». Ми всі живемо в умовах карантину, тому є шлях письмового анкетування, яке повинна зробити ініціативна група будинку, щоб не збирати будинкові збори», – пояснив Пантелеєв.

Довідка Finance.ua:

  • нинішній опалювальний сезон буде складним, і він буде проходити на тлі міжнародної енергетичної кризи. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко;
  • як свідчать дані Державної служби статистики, середні ціни на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива в Україні за вересень 2021 року зросли на 0,5%;
  • в Україні очікують, що середній розмір субсидії в опалювальному сезоні 2021−2022 становитиме близько 2 тис. грн.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас