Надзвичайний автомобіль продали за $111111 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надзвичайний автомобіль продали за $111111 (фото)

Технології&Авто
1336
У 2016 році компанія з виробництва взуття United Nude представила проект незвичайного електромобіля “Lo Res Car”. Один з чотирьох виготовлених екземплярів пішов з молотка за $111111.
Про це повідомляється на сайті онлайн-аукціону Bring a Trailer. Автомобіль з нетривіальним дизайном було створено засновником компанії United Nude Ремом Колхасом. За словами автора, натхнення він черпав із зовнішнього вигляду Lamborghini Countach.
Надзвичайний автомобіль продали за $111111 (фото)
Основою для конструкції послужила просторова сталева рама, а 12 панелей кузова виконані з тонованого полікарбонату. Автомобіль виконаний за аналогією з черепашкою – доступ в двомісний салон забезпечує електропривод, який піднімає верхню частину кузова. Колеса для більшого візуального ефекту сховали в закриті ніші. Спереду і ззаду електрокар має тонкі світлодіодні панелі, які виконують роль світлових приладів.
Надзвичайний автомобіль продали за $111111 (фото)
Дизайн салону виконаний в тій же стилістиці мінімалізму, що і екстер’єр. Всередині один за одним встановлені два сидіння зі шкіряною обробкою і без можливості регулювання. Управління всіма функціями авто покладено на химерне шестикутне кермо і комплект з п’яти примітивних тумблерів.
Надзвичайний автомобіль продали за $111111 (фото)
У машині передбачили підсвічування з 6 люмінесцентних ламп, а також кілька електронних індикаторів, що повідомляють водієві швидкість і рівень заряду батареї. У рух машину приводить електромотор потужністю 5 кВт, який обертає задні колеса. За словами творців, електрокар здатний розвивати швидкість близько 50 км/год.
Автомобіль не можна експлуатувати на звичайних дорогах, тому реєстраційних знаків у машини немає. У 2016 році унікальний прототип отримав нагороду Wallpaper Magazine Design Award, а також демонструвався на виставці в Базелі і в експозиції автомобільного музею Пітерсена в Лос-Анджелесі.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас