TCL представила власні розумні окуляри (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TCL представила власні розумні окуляри (відео)

Технології&Авто
259
Компанія TCL представила власні розумні окуляри Thunderbird Smart Glasses Pioneer Edition. Зовні вони практично нічим не відрізняються від звичайних окулярів, проте за можливостями ні в чому не поступаються сучасним смартфонам.
Головною фішкою TCL Thunderbird Smart Glasses Pioneer Edition стало використання кольорового micro-LED дисплея власної розробки. Він складається з мініатюрних світлодіодів розміром всього 4 мкм кожен. Окуляри дуже схожі на нещодавно представлені Xiaomi Smart Glasses, де використовується схожий micro-LED екран, але там картинка монохромна, тоді як TCL розробила унікальний алгоритм відображення кольорового зображення.
Про характеристики окулярів нічого не повідомляється. Замість цього було випущено невеликий ролик, що демонструє їхні можливості. Так, вранці вони служать будильником, після чого користувач може весь день з ними не розлучатися, переглядаючи в режимі доповненої реальності новини, відео, повідомлення та іншу інформацію. З їхньою допомогою навіть можна повноцінно управляти розумним домом, а в дорозі включається навігація з проекцією маршруту на реальну дорогу.
Крім того, в окулярах є вбудована камера, що дозволяє відобразити все, що бачить власник. Відзнятий матеріал автоматично передається на смартфон. Закінчується ролик дистанційним запуском автомобіля з окулярів.
TCL не розкриває ціну і терміни появи Thunderbird Smart Glasses Pioneer Edition у продажу. Не виключено, що це лише концепт і про появу подібного пристрою на ринку говорити поки занадто рано.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас