Концепт смарт-годинника від співзасновника OnePlus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концепт смарт-годинника від співзасновника OnePlus

Технології&Авто
294
Дизайнер Джан Луїджі Сінгх запропонував своє бачення того, яким міг би бути розумний годинник компанії Nothing.
На його думку, він має бути виконаний в тому ж дизайні з прозорим корпусом, що і раніше випущені навушники Ear (1).
Перший продукт одного із засновників компанії OnePlus викликав великий інтерес у потенційних покупців. Поки не ясно, який пристрій наступним представить Карл Пей. Вирішивши не чекати анонсу, дизайнер Джан Луїджі Сінгх показав, яким міг би бути смарт-годинник Nothing.
Концепт смарт-годинника від співзасновника OnePlus
Унікальною рисою розумного аксесуара повинен стати прозорий корпус. Це буде одним з центральних аспектів дизайну, дозволяючи гаджету виділятися на тлі сотень конкурентів. Користувач не лише зможе розглядати електроніку через бічні грані, але і отримає доступ до всіх сучасних функцій, включаючи монітор серцевого ритму, лічильник кроків і багато іншого.
Концепт смарт-годинника від співзасновника OnePlus
Дизайнер очікує, що годинник буде захищений від води. В якості операційної системи він обрав Wear OS від Google. Передбачається можливість автоматичної синхронізації з навушниками Ear (1), що дозволить відстежувати заряд батареї і регулювати гучність відтворення музики з екрана годинника. Варто враховувати, що це лише дизайнерський рендер, а сама Nothing не робила жодних анонсів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас