День фінансів: причини зміцнення гривні і ціна на газ для бюджетних організацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: причини зміцнення гривні і ціна на газ для бюджетних організацій

378
Середа, 13 жовтня: про причини зміцнення гривні і про те, як жити на відсотки:
Документи, необхідні для поїздок між регіонами. З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах з «жовтим», «помаранчевим» або «червоним» рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за деяких умов: що потрібно для поїздок.
  • Міністерство охорони здоров’я підготувало алгоритм дій, які допоможуть усунути проблеми з генерацією covid-сертифіката про вакцинацію.
У банках назвали причини зміцнення гривні. Курс гривні до долара в останні тижні зміцнюється під впливом надлишку пропозиції валюти. На ринок впливає виручка аграріїв, металургів, а також пропозицій від IT-сфери. Нагадаємо, курс долара в останні дні впав до рівня 26,30 гривні — мінімуму більш ніж за 1,5 року. Однак на ринку спостерігається нервозність, і аналітики прогнозують зростання курсу.
Виконання програми Stand-by. Голова Місії Міжнародного валютного фонду Іванна Владкова Голлар розповіла послам G7 про прогрес у виконанні Україною низки умов угоди Stand-by. МВФ відзначає прогрес України в банківському секторі та Фонді гарантування вкладів фізосіб.
  • Також у МВФ прогнозують ще $ 5,3 трильйона збитку світовій економіці від коронавірусу.
Ціна на газ для бюджетних організацій. НАК «Нафтогаз України» пропонує бюджетним і релігійним організаціям середньострокові контракти з фіксованою ціною на газ — 13,7 гривні за кубометр (з транспортуванням і ПДВ — 16,8 гривні).
  • А в НБУ повідомили, як зростання цін на газ у світі позначиться на платіжках українців.
Борги за комуналку майже 63 млрд грн. Як повідомляє Держстат, заборгованість населення України з оплати житлово-комунальних послуг на кінець серпня 2021 року знизилася на 2,2% порівняно з липнем, до 62,9 млрд грн.
🤑 Для того щоб бути впевненим у своєму майбутньому і не мати боргів вже сьогодні, потрібно створювати власну фінансову подушку безпеки. На практичній конференції з інвестування від сайту Мінфін «Жити на відсотки» експерти розкажуть, як отримати свій «золотий парашут», застосовуючи найпопулярніші інвест-інструменти.
Ми покажемо, скільки можна заробити, вкладаючи гроші в пенсійні фонди або займаючи на кредитування, де шукати інформацію, як перевірити і обрати актив, знайти посередника, знизити комісії, зафіксувати прибуток і сплатити податки.

Зареєструватися на конференцію за посиланням 😉

День фінансів: причини зміцнення гривні і ціна на газ для бюджетних організацій
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас