Знижки на АЗК «ОККО» за оплати карткою Fishka від Райфу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знижки на АЗК «ОККО» за оплати карткою Fishka від Райфу

Особисті фінанси
69
Знижки на АЗК «ОККО» за оплати карткою Fishka від Райфу
Очікувані довгі вихідні та приємна осіння погода – час для приємних поїздок. Райф пропонує своїм клієнтам – власники карток Visa Fishka або Visa Business Fishka скористатися особливими знижки на АЗК «ОККО».
Із 14 по 17 жовтня розраховуйтеся на АЗК «ОККО» вашою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райфу та отримуйте знижку балами Fishka*:
  • 3 грн/л за заправку Pulls 95, Pulls Diesel, A-95, A-92, ДП євро, та газ.
Пропозиція діє на будь-якому АЗК «ОККО» та не сумується з іншими знижками.
Ще не маєте картки Visa Fishka чи Visa Business Fishka від Райфу? Замовляйте на сайті банку та користуйтесь усіма перевагами!
*Акція проводиться в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України з 14 по 17 жовтня 2021 р. включно.
Знижка від існуючих цін у розмірі 3 грн балами /1 л пального Pulls 95, Pulls Diesel, A-95, A-92, ДП євро, газу з наявного на АЗК у місці проведення акції асортименту нараховується балами на рахунок учасника у Програмі лояльності Fishka за увесь придбаний літраж при розрахунку за вказане пальне платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банку та скануванням штрих-коду лояльності з тієї ж картки. Знижка не сумується з будь-якими іншими знижками, які надаються у межах діючих на АЗК «ОККО» у місці проведення акції пропозицій. Бали додаються до загального балансу рахунку учасника у Програмі лояльност Fishka та стають доступними до списання через 24 години після купівлі вказаного пального.
Ліцензія НБУ №10 від 02.07.2021 р. Усі види банківських послуг. Умови надання банківських послуг регламентуються Райффайзен Банком. Усі деталі на raiffeisen.ua
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас