Forward Bank реалізує віддалену відеоідентифікацію клієнтів та можливість отримати віртуальну картку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank реалізує віддалену відеоідентифікацію клієнтів та можливість отримати віртуальну картку

Особисті фінанси
60
Відтепер, щоб отримати картку або кредит, не обов’язково відвідувати відділення банку. Завдяки сервісу відеоідентифікації та електронному підпису документів стає можливим миттєво оформити кредитну або дебетову картку через сайт банку чи у мобільному додатку Forward Online.
«Наш банк продовжує роботу над удосконаленням своїх послуг та впровадженням сучасних цифрових сервісів. Нова послуга доступна кожному українцю, хто бажає отримати платіжну картку тут і зараз без візиту в банк», – зазначив Андрій Кисельов, голова правління банку.
При заповненні заявки в додатку є можливість поділитися копіями цифрових документів з Дії або заповнити дані вручну. При позитивному рішенні на оформлення продукту відбувається дистанційна верифікація клієнта шляхом відеоідентифікації через відеочат.
Після успішної ідентифікації банк надсилає договір клієнтові у Forward Online. Клієнт має змогу ознайомитися з договором, підписати його на екрані смартфона та надіслати через мобільний додаток до банку. Віртуальна картка активується у Forward Online і одразу готова до використання.
Віртуальна картка – це розширення можливостей існуючого продукту КОКО КАРД – дистанційна процедура швидкого надання реквізитів картки клієнту без випуску фізичного пластику.
«Новий формат нашої продуктової лінійки стане справжньою знахідкою для вибагливих користувачів платіжних карток, для яких основними вимогами банківського продукту є безпека, швидкість, зручність платежів та надійність збереження коштів», – додає пан Кисельов.
Тарифи по віртуальних картках повністю відповідають тарифам наявних продуктів лінійки КОКО КАРД. Для віртуальної картки так само, як і пластикового аналогу, встановлений кредитний ліміт 100 тис. грн та пільговий період до 90 днів.
А ось програма лояльності для власників віртуальної картки дає можливість вибору трьох, вже звичних категорій кешбеку, і необмеженої кількості категорій із запропонованих на поточний місяць, та четвертої категорії, як «welcome bonus», що надається клієнтові на наступний календарний місяць після дати випуску картки.
Картку можна використовувати для оплати товарів і послуг як за допомогою платіжних гаманців Apple Pay та Google Pay, так і в інтернеті. А також переказати гроші на будь-яку фізичну картку для зняття з неї готівки в банкоматі.
За бажанням клієнта залишається можливість замовлення фізичної картки.
Оформити кредит https://kokocash.forward-bank.com/
Оформити картку https://kokocard.forward-bank.com/
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас