КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber

Фондовий ринок
414
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
“КредитМаркет” безперервно удосконалює і створює нові сервіси для своїх клієнтів. Нещодавно “КредитМаркет” один з перших запропонував клієнтам додатковий спосіб погашення кредитів через власний чат-бот у Viber, використовуючи Google Pay чи Apple Pay. Нова функція не потребує додаткового введення номеру та інших реквізитів картки та дозволяє здійснювати миттєве зарахування сплаченої суми клієнту на рахунок в ФК “Центр Фінансових Рішень” (ТМ “КредитМаркет”).
“У партнерстві з Chatbots.Studio та PSP Platon ми доклали максимум зусиль для створення зручного і комфортного сервісу, який зміг би забезпечити рішення проблем і підтримку наших клієнтів. Chatbots.Studio створили чат-бот, а PSP Platon зробили інтеграцію платіжного сервісу.
Одною із головних фішок проекту стала технологія, завдяки якій з’явилася можливість погашати кредити онлайн через наш чат-бот в Viber. Крім основних функцій, таких як оформлення і погашення кредиту, бот-помічник зможе відповісти в режимі 24/7 на питання, що найбільш часто цікавлять клієнтів, а для вирішення більш складних – з’єднати клієнта зі службою підтримки. Бот-навігатор за допомогою геолокації легко визначить місце розташування і покаже клієнту найближче відділення.
Сподіваємося, що простий і зрозумілий інтерфейс дозволить користувачу за мінімальний час і без особливих зусиль освоїти роботу з ботом і відчути в ньому помічника, готового в будь-який час доби прийти на допомогу, а також створити комфортну атмосферу спілкування та підняти настрій” – розповіла Катерина Мелеш, радник генерального директора ТОВ “Фінансова Компанія “Центр Фінансових Рішень” (ТМ “КредитМаркет”).
Що вміє чат-бот “КредитМаркет”?
В головному меню чат-бота “КредитМаркет” представлені наступні розділи:
ОТРИМАТИ КРЕДИТ – можливість подати заявку на перекредитування діючих кредитів (найближчим часом з’явиться можливість оформлення заявки на отримання нового кредиту). Для отримання кредиту необхідно залишити свої контактні данні і ввести бажану суму кредиту. Далі заявку бере в роботу менеджер “КредитМаркет” і зв’язується з клієнтом найближчим часом.
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
ПОГАСИТИ КРЕДИТ – клієнт швидко та в будь-який час зможе погасити свій кредит, знаходячись у будь-якому місці, з платіжної картки або за допомогою сервісів Google Pay/Apple Pay.
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
ПОШУК ВІДДІЛЕННЯ – більше не потрібно шукати відділення на нашому сайті або в пошуковій системі, необхідно лише натиснути в чат-боті на “Найближче відділення” і бот прокладе маршрут до відділення через карту.
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КРЕДИТ – клієнт може отримати повну інформацію щодо своїх кредитів, оформлених в “КредитМаркет” за весь період часу (перелік діючих, архів закритих, замовлення довідок та запит на отримання договору).
ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ – бот відповідає на найбільш поширені запитання по заздалегідь визначеним сценаріям. Складні і нетипові питання можна задати оператору контакт-центру у чаті або по телефону.
КредитМаркет один з перших запустив погашення кредитів через власний чат-бот в Viber
Все це можливо в режимі реального часу, всього за кілька кліків. Новий канал комунікації був створений з урахуванням цифрової стратегії і цілі – спілкуватися з клієнтами найбільш зручним для них способом. Знання бота будуть оновлюватися відповідно до потреб клієнтів “КредитМаркет”.
За кредитами – в КредитМаркет! Через чат-бот!
Про “ФК “ЦФР
ФК “ЦФР” (ТМ “КредитМаркет”) – фінансова компанія, що спеціалізується на кредитуванні фізичних осіб. На українському ринку бренд КредитМаркет відомий понад 13 років. Компанія входить до складу однієї з найбільших фінансово-промислових груп України – групу “ТАС”.
Про Chatbots.Studio
Стратегічний партнер Visa і Viber, який допомагає компаніям цифривізувати фінансові продукти в месенджерах. Рішення Chatbots.Studio розроблені на платформі з відкритим кодом NodeRed. Компанія займає третє місце в глобальному рейтингу розробників чат-ботів clutch.co и визнана другим кращим в світі розробником чат-ботів за версією Mobile App Daily.
Payment Service Provider Platon
PSP Platon здійснює процесинг платежів і надає послуги широкому спектру українських учасників ринку електронної комерції та є лідером в обслуговуванні мікрофінансового ринку України.
За 9 років роботи клієнтами стали більше 1000 компаній.
У портфелі сервісів PSP Platon є як стандартні e-commerce продукти, так і спеціалізовані рішення для кредитних організацій, освітніх проектів, інтернет і хостинг провайдерів, а також квиткових і букінг операторів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас