Перший кредит на впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший кредит на впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості

Особисті фінанси
13
Видали перший кредит в рамках спільного проєкту з UNIDO «Впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості України». Наш клієнт, львівський меблевий комбінат отримав перший кредит на модернізацію обладнання.
Завдяки нашому кредиту, на підприємстві буде замінено застаріле обладнання, а саме придбає нові деревообробні верстати. На виробництві впровадять системи енергоменджменту задля підвищення якості та продуктивності технологічного процесу. Таким чином, питомий обсяг споживання електричної енергії та затрати на обслуговування при одночасному збільшенні випуску готової продукції значно зменшаться.
Також, за прогнозами, модернізація обладнання призведе до зниження енерговитрат на 70%, а зменшення викидів СО2 становитиме близько 58,2 тонн на рік.
Які основні умови в рамках кредитування UNIDO?
- строк кредиту – до 18 місяців;
- індивідуальний графік погашення;
- сума кредиту у гривні, євро, доларах США в еквіваленті до $150 тис;
без власного внеску та забезпечення;
- відсоткова ставка: в гривні від 8,43% річних, в доларах США від 2,95% річних, в євро від 2,43% річних
Нагадаємо, Укргазбанк разом з UNIDO запустили інноваційний проєкт з кредитування впровадження систем енергоменеджменту (відповідно ISO 50001), а також інших заходів з енергоефективності на українських підприємствах.
Детальніше з кредитуванням в рамках проєкту UNIDO «Впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості України» можна ознайомитись тут: https://www.ukrgasbank.com/about/cooperation/unido
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас