Samsung повідомив про рекордні продажі смартфонів з гнучкими екранами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung повідомив про рекордні продажі смартфонів з гнучкими екранами

Фондовий ринок
717
Компанія Samsung опублікувала дані про продажі смартфонів з гнучкими екранами в Південній Кореї.
З’ясувалося, що Samsung Galaxy Z Flip3 і Galaxy Z Fold3 продаються краще, ніж раніше випущена в цьому році серія флагманських смартфонів Galaxy S21, а також флагманська серія Galaxy Note 20, що вийшла в другій половині 2020 року.
Так, за офіційними даними Samsung, опублікованими у виданні Yonhap News, компанія за перший місяць продажів в Кореї змогла реалізувати понад 1 млн своїх складаних смартфонів з гнучкими екранами.
Як зазначають в Samsung, цей показник є третім за значенням за всю історію продажів смартфонів компанії. Свого часу тільки лінійки Galaxy Note 10 (в 2019-му році) і Galaxy S8 (в 2017-му) продавалися швидше.
Це автоматично означає, що складані смартфони продаються краще, ніж представлена в січні цього року серія Galaxy S21. Простіше кажучи, незважаючи на високі цінники, смартфони з гнучкими екранами цікавлять аудиторію більше.
У Samsung кажуть, що близько 70% продажів в лінійці складаних смартфонів цього року припадає на Samsung Galaxy Z Flip3. У свою чергу 54% продажів від усього обсягу Samsung Galaxy Z Flip3 припадає на молодих покупців.
Менші розміри і компактність, безумовно, відіграють свою роль, зазначає Хедлі Сімонс, оглядач Android Authority, але важливо також розуміти, що Galaxy Z Flip3 приблизно на 40% дешевше. Це також відіграє роль при виборі смартфона.
Відразу після серпневого анонсу Samsung Galaxy Z Flip3 і Galaxy Z Fold3 користувачі залишили чи не рекордну кількість попередніх замовлень. Однак, аналітики відзначають, що частина з них ніколи не перетворюється на реальні продажі.
Проте, у випадку з Samsung Galaxy Z Flip3 і Galaxy Z Fold3 продажі істотно перевищили попередні замовлення, принаймні, на ринку Південної Кореї.
В Samsung поки нічого не кажуть про глобальні продажі Galaxy Z Flip3 і Galaxy Z Fold3, тому не можна стверджувати, що гнучкі екрани так само переможно крокують по світу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас