Intel не буде захищати свої відеокарти від майнерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel не буде захищати свої відеокарти від майнерів

Технології&Авто
549
Топ-менеджери Intel розповіли журналістам про розробку фірмових дискретних відеокарт серії Alchemist. В ході інтерв’ю вони також відповіли на запитання про плани бренду щодо захисту новинок від майнерів і про прогноз поставок GPU в умовах дефіциту кремнію.
Зокрема, на запитання про те, чи планує Intel захищати свої відеокарти від скупки для видобутку криптовалюти, впроваджуючи в них алгоритм зниження хешрейту, топ-менеджер Роджер Чендлер відповів заперечно. Крім того, глава графічного підрозділу Intel Раджа Кодурі зазначив, що компанія не може обіцяти випуск значної кількості відеокарт відразу після їх анонсу.
«Ми станемо третім гравцем. Я завжди намагаюся бути обережним у ситуаціях, коли спостерігається занадто високий попит. Я не буду говорити, що у Intel є достатня кількість відеокарт для задоволення такого значного попиту. Я впевнений, що цього не можуть сказати і конкуренти», — заявив Кодурі.
При цьому представники компанії відзначили, що вже запропонували партнерам власний еталонний дизайн відеокарт, який спростить і прискорить процес їх виробництва.
Раніше передбачалося, що вихід Intel на ринок графічних адаптерів зможе стабілізувати ситуацію з дефіцитом флагманських GPU. З іншого боку, на думку аналітиків, проблеми з поставками відеокарт триватимуть як мінімум до другої половини 2022 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас