У грудні 2021 року з конвеєра знімуть Opel Astra п'ятого покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У грудні 2021 року з конвеєра знімуть Opel Astra п'ятого покоління (фото)

Технології&Авто
2185
Opel в грудні 2021 року закінчить серійне виробництво Opel Astra п’ятого покоління. Відразу після цього почнеться випуск Astra нового, шостого, покоління.
Opel Astra шостого покоління вже офіційно представлений. Він, судячи з усього, буде помітно ліпшим і красивішим, ніж модель попереднього покоління. Випуск цієї моделі навіть перенесуть з Польщі до Німеччини. Попереднє замовлення цієї новинки почнеться вже найближчим часом.
За шість років у Польщі встигли випустити понад 500 тисяч автомобілів Astra п’ятого покоління. Якщо бути більш точним, то польський завод, що випускає Opel Astra, розташований в Глівіце.
Цей завод працює з 1998 року. За весь цей час там випустили понад 2,7 млн автомобілів. З 2022 року цей завод припинить випускати легкові автомобілі. У концерну Stellantis на нього інші плани.

Раніше повідомлялося, що Opel Astra нового покоління отримала помітні зміни в дизайні. У неї нові бампери, нові фари, нові задні ліхтарі. Також серйозні зміни відбулися в салоні і в технічній начинці.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас