Жовтневий топ пропозицій: підбірка вакансій із зарплатою від 30 тис. до 80 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жовтневий топ пропозицій: підбірка вакансій із зарплатою від 30 тис. до 80 тис. грн

Особисті фінанси
3374
Finance.ua як портал, що стежить за ринком праці, дізнався від robota.ua про вакансії від українських роботодавців у різних регіонах.
В нашому телеграм-каналі Finance_ukr читайте більше порад та лайфхаків щодо пошуку роботи. Підписуйтесь і завжди будьте напоготові!
Оператор лінії у ROSHEN (Бориспіль). Серед вимог до кандидатів: базова вища або повна професійна освіта за напрямом «Механіка», досвід роботи оператором лінії від 3-х років; знання будови основного та допоміжного устаткування, правил їх експлуатації; знання технологічних процесів; знання інтегрованої системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів; знання правил ведення обліку.
Корпорація готова запропонувати: позмінний графік роботи; офіційне працевлаштування; заробітну плату – 30 000 грн (після випробувального терміну); медичне страхування.
Менеджер з якості та сертифікації зі знанням технологій у Wine Bureau (Київ).
Для роботодавця важливі знання: принципів управління якістю та правових стандартів; безпеки харчових продуктів, стандартизації або підтвердження відповідності; санітарно-гігієнічних вимог до виробництва харчових продуктів; досвід розробки та впровадження систем контролю безпеки та якості на принципах НАССР.
Пропонується зарплата – 30 000 грн.
Бренд-менеджер (Київ). Шукають амбітних кандидатів, які люблять приймати рішення самостійно.
Умови: зарплата – 30 00-50 000 грн; кар’єрний ріст (принципова позиція – відбирати кращих і давати можливість розвиватися); чудова команда.
Директор фінансовий у Lipinskaya Brand (Київ). Побажання до кандидатів: вища освіта (економічна, фінансова, облік і аудит); досвід роботи на аналогічній посаді не менше 3-х років; досконале знання 1С 8.3, M.E.Doc, «Вчасно»; навички фінансового аналізу та бізнес-планування; досвід у розробці заходів, що сприяють збільшенню обсягу прибутку; досвід ведення бухгалтерського, управлінського, податкового, обліку у сфері оптової та гуртової торгівлі; досвід роботи з банківськими організаціями, страховими компаніями, знання основ законодавства, господарського права; знання англійської мови на рівні Advanced.
Умови роботи: офіційне оформлення після випробувального терміну; заробітна плата – 70 000-80 000 грн; випробувальний термін – 1 місяць; повна зайнятість.
Retention-менеджер у «Сота Груп» (Київ). Розглядаються кандидати, які: мають досвід роботи в продажах, комунікативні навички; вміють знайти підхід до клієнта; відповідальні та організовані; спрямовані на результат; хочуть заробляти.
Пропонується: заробітна плата – 35 000-60 000 грн (ставка + %), виплата % щотижня; гаряча база клієнтів; графік роботи: пн-пт, з 9.00 до 19.00; офіс в центрі Києва.
Інженер Cisco (Київ). Вимоги до професійних знань та навичок кандидатів: впевнені знання та досвід адміністрування мережевого обладнання Cisco, знання мережевого обладнання інших виробників; знання мережевих технологій на рівні CCNP; розуміння моделі SLA; досвід побудови та підтримки бездротових мереж; досвід адміністрування міжмережевих екранів Cisco ASA/Firepower.
Пропонується: заробітна плата – 45 000-65 000 грн (за результатами технічного інтерв’ю) + регулярні премії; можливості професійного та кар’єрного росту; комфортний, сучасний офіс; здорова та корпоративна атмосфера, яка надихає працювати продуктивно; курси англійської мови.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас