Ми подвоїли знижку від enotcoin! Зменшуйте суму процентів на 60% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми подвоїли знижку від enotcoin! Зменшуйте суму процентів на 60%

Особисті фінанси
11
Чекати на акційні знижки? Та навіщо – можна просто зменшити суму процентів за кредитами Smart в обмін на enotcoin. Тим паче зараз, коли максимальна знижка від «монет» зросла удвічі: до -60%.
Ми подвоїли знижку від enotcoin! Зменшуйте суму процентів на 60%
Розкажемо, як заробляти enotcoin
Ви можете почати збирати «ігрові монети» з моменту, коли отримаєте в сервісі перший кредит. Є два способи:
Разовими діями. Наприклад, зв’язавши свій акаунт у Moneyveo зі сторінкою в соцмережі, ви заробите 5 enotcoin. Підтвердіть основний особистий email – і ще 10 enotcoin будуть вашими. Зареєструєте в сервісі додаткову картку – і ваш баланс поповниться на 20 enotcoin.
Регулярними діями. Наприклад, ви щодня можете забирати від 1 до 7 enotcoin, просто натискаючи на кнопку «Отримати enotcoin» в Особистому кабінеті. Порекомендуйте Moneyveo в соціальній мережі – до вас прилетять 5 enotcoin тощо.
А також «ігрові монети» нараховуються після кожного закритого кредиту.
Підлаштовуватися під обставини? Це не для вас! Красави не чекають на акції, а вирішують свої фінансові питання тут і зараз разом з enotcoin До речі, перевірте баланс – скільки там «монет»? Докиньте нових та заберіть кредит із максимальною вигодою.
Як і раніше, 1 enotcoin дорівнює 1 грн. Усі способи отримання «віртуальних монет» побачите в Особистому кабінеті – у розділі Enotcoin.
Програма діє з 20.09.2018 р., нова редакція правил діє з 08.10.2021 р. на постійній основі на всій території України (за винятком тимчасово окупованих територій).
Офіційні правила програми тут
Додаткова інформація тут
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас