Другий рік поспіль Moneyveo потрапляє до переліку кращих роботодавців в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другий рік поспіль Moneyveo потрапляє до переліку кращих роботодавців в Україні

Особисті фінанси
56
Днями було оприлюднено рейтинги «Кращий бренд роботодавця» і «Кращі HRD», організованих журналом «ТОП100. Рейтинги найбільших». Moneyveo другий рік поспіль – у списку 30-ти найбажаніших для працевлаштування компаній в Україні.
Другий рік поспіль Moneyveo потрапляє до переліку кращих роботодавців в Україні
HRМайже 200 компаній та HR-експертів боролися за першість у щорічному оцінюванні. Для визначення переможців журі та редакція видання аналізували так показники, як: репутація і ціннісна пропозиція компанії, підходи роботодавця до розвитку персоналу, рівень винагороди та лояльність працівників, система кар’єрного зростання тощо.
Успішність бізнесу залежить від успішності співробітників – вважає CHRO Moneyveo Вікторія Золотаревська. Вона підкреслює, що ця перемога – результат комплексної роботи з командою, яка формується та підтримується завдяки зваженій HR-політиці, побудованій на основі довгострокових планів розвитку, із врахуванням місії та цінностей компанії.
«Важливо, щоб HR-експерти брали активну участь у формуванні та визначенні стратегії розвитку компанії та її пріоритетів, були учасниками та ініціаторами змін. Тоді вдається балансувати бізнес-завдання та особисті цілі співробітників. І досягати обох. В Манівео ми постійно аналізуємо ефективність наших HR-активностей, трансформуємо їх відповідно до нових викликів бізнесу та змін у потребах співробітників. Наша перемога у рейтингу «Кращий бренд роботодавця» підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку. Проте головний доказ цього – висока залученість і задоволеність команди, а також постійне зростання бізнесу», – переконана Вікторія.
Експерти високо оцінили роботу CHRO Moneyveo – її професійність, вплив на формування корпоративної культури компанії, роль в утриманні й мотивації команди. Вікторію Золотаревську було визнано одним із найкращих HR-директорів країни.
Вікторія, команда Moneyveo вітає тебе! Ти справжній професіонал. Так тримати!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас