Відтепер ми надсилаємо повідомлення про ваші кредити через Viber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтепер ми надсилаємо повідомлення про ваші кредити через Viber

Особисті фінанси
15
Друзі, всі знають, яка крута штука – Viber. А Moneyveo – сервіс максимально сучасний, як і ви – наші клієнти. Ми оцінили плюси цього месенджера: він доставляє повідомлення миттєво, а це дуже важливо, особливо, коли треба швидко отримати гроші та вирішити фінансове питання.
Відтепер ми надсилаємо повідомлення про ваші кредити через Viber
Тож ми активно використовуємо Viber для спілкування з вами. Раніше розповідали через нього лише про новини та акції. А тепер почали передавати ще й повідомлення щодо транзакцій – тобто інформацію, яка стосується різних етапів користування кредитом, від оформлення до сплати.
До речі, великий плюс Viber у тому, що повідомлення не потрапляють помилково у папку «Спам». Це іноді трапляється з SMS та email. Бо то не айс, коли оформлюєш заявку і чекаєш на повідомлення з підказкою від сервісу, а воно залетіло до папки з небажаною поштою і навіть не думає, що ви про це не знаєте.
Якщо ж вам раптом незручно чи просто не хочеться отримувати інформацію від нас через Viber, ви можете відписатися від каналу. Для цього треба натиснути на іконку «Інформація» у правому верхньому кутку чату і деактивувати діалог.
Відтепер ми надсилаємо повідомлення про ваші кредити через Viber
Звісно, ми не рекомендуємо вимикати Viber-чат із Moneyveo. Адже з ним ви точно не пропустите важливі повідомлення щодо обслуговування в сервісі, свого кредиту та наших акцій. Та якщо ви таки вимкнете діалог – повідомлення, як і раніше, будуть надходити в SMS та email. Хіба що трохи довше доведеться чекати та не забувати зазирати до «Спаму».
До речі, перевірте наш із вами діалог – може, там уже є повідомлення про нову класну акцію. Зустрінемось у Viber!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас