Mazda випустить свої перші кросовери із заднім приводом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda випустить свої перші кросовери із заднім приводом

Технології&Авто
580
Компанія Mazda працює над великим розширенням асортименту кросоверів, яке буде реалізовано протягом наступних двох років.
Оновлення лінійки почнеться вже в наступному місяці з світової прем’єри CX-50.
Всупереч повідомленням, це буде нова модель в лінійці кросоверів, а не заміна CX-5, який недавно був оновлений в Північній Америці як модель 2022 року.
Перший в історії CX-50 буде їздити на тій же платформі, що і менші CX-30 і Mazda3, в комплекті з повним приводом. Його планується запустити у виробництво в січні 2022 року на новому заводі в Хантсвіллі, штат Алабама. CX-50 буде автомобілем тільки для ринку США.
За ним підуть CX-90 з трирядним сидінням і CX-70 з двома рядами сидінь. Mazda заявляє, що у них будуть широкі кузови, що зробить їх більш придатними для доріг в Північній Америці, але моделі будуть продаватися і на інших ринках.
Два великих позашляховика, нарешті, відкриють платформу з заднім приводом, і ці моделі будуть продаватися в США з рядними шестициліндровими бензиновими двигунами з турбонаддувом і гібридними силовими агрегатами, що підключаються. Варто зазначити, що в США CX-90 послужить прямою заміною CX-9.
Вужчі позашляховики, що отримали назву CX-60 (два ряди) і CX-80 (три ряди), надходять до Європи, Японію і на інші ринки. Нове покоління рядних бензинових і дизельних двигунів Skyactiv-X і Skyactiv-D з’явиться на Старому континенті разом з чотирициліндровим бензиновим двигуном як частина гібридної установки.
Mazda також прагне продавати в Європі більші двигуни з помірно-гібридною системою. У себе вдома в Японії Mazda запропонує свої більші позашляховики з рядним шестициліндровим дизельним двигуном, оснащеним технологією помірного гібрида, а також дизель-електричну гібридну установку.
Також в Mazda повідомили, що MX-30 нарешті отримає роторний двигун зі збільшеним запасом ходу в першій половині 2022 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас