Tesla випустила оновлення для нових Model S зі штурвалом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla випустила оновлення для нових Model S зі штурвалом

Технології&Авто
343
Після кількох затримок Tesla в червні цього року почала поставки оновлених електромобілів Model S, для яких кермо у формі штурвала стало безальтернативним органом управління. Підрульові перемикачі, які в більшості автомобілів керують світлом і склоочисниками, теж прибрали, але в свіжому оновленні ПЗ додані функції, що полегшують користування електромобілем.
Крім сенсорних кнопок на припливах маточини штурвала управляти світлотехнікою і щітками склоочисника можна за допомогою круглих маніпуляторів зі зворотним зв’язком, до яких зручно дотягуватися великими пальцями рук.
Як пояснює Electrek, на електромобілі Tesla зі штурвалом вмикати і вимикати покажчики повороту, а також дальнє світло і щітки «двірників» тепер можна саме за допомогою цього набору органів управління.
Навігаційна система допомагає машині автоматично вимикати покажчики повороту, причому оновлене ПЗ дозволяє не вимикати покажчик повороту передчасно при виконанні тривалих поетапних маневрів. Водій завжди має можливість вмикати та вимикати покажчик повороту вручну.
Склоочисники тепер адаптовані до режиму роботи в умовах снігопаду — режим подачі омивача буде змінюватися залежно від швидкості руху, не кажучи вже про ритмічність роботи самих щіток.
Оновлена Tesla Model S отримала новий блок тягових акумуляторів, який краще адаптований до умов роботи в холодному кліматі. При русі до надпотужної зарядної станції Supercharger батарея сама заздалегідь досягне оптимальної температури для якнайшвидшого поповнення заряду.
Налаштуваннями мікроклімату можна управляти зі смартфона, і після зимової стоянки створити комфортні умови в салоні Tesla Model S можна буде і шляхом завчасного автоматичного увімкнення підігріву сидіння в дистанційному режимі. Нарешті, в новій Model S можна увімкнути на короткий період режим захисту від біологічної зброї, який створить надлишковий тиск в салоні електромобіля, витіснивши шкідливі домішки і потенційні джерела алергії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас