Таскомбанк взяв участь у Всеукраїнській зустрічі «Менторство у твоїй ДНК» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк взяв участь у Всеукраїнській зустрічі «Менторство у твоїй ДНК»

Кредит&Депозит
59
Таскомбанк взяв участь у Всеукраїнській зустрічі «Менторство у твоїй ДНК»
2 жовтня 2021 в UNIT.City Code Club Україна спільно з K.Fund і партнерами провели всеукраїнський мітап «Менторство в твоїй ДНК» покликаний популяризувати екокультуру менторства і відповісти на актуальні запити суспільства. До ініціативи приєднався і Таскомбанк, адже з моменту створення проекту Code Club Україна є його генеральним спонсором. Основною метою проекту є безкоштовне навчання дітей комп’ютерної грамотності та програмування за програмами провідних університетів світу.
Хто такі ментори та хто потребує їх наставництва? Навіщо провідні компанії світу та України запроваджують менторські програми? Хто отримує більше користі від менторства: учень чи наставник? Ці питання під час панельної дискусії «Тенденції та тренди менторства в Україні та світі» обговорювали представники крупного бізнесу: Таскомбанку, Tas Life Insurance, Uklon, SQUAD та Betlnvest Ltd.
«Для мене менторство – одна зі складових мого життя. На певному етапі ми всі стаємо для когось менторами, але й самі потребуємо наставників для розвитку в цікавих для себе напрямках. Цікаво, що це завжди працює у двосторонньому порядку: поради, які ти даєш, допомагаючи зростати іншим людям, часто впливають і на визначення особистих пріоритетів для подальшого кар’єрного чи особистісного розвитку. Запроваджуючи програми розвитку із залученням менторів у компанії, необхідно пам’ятати, що в першу чергу – це партнерство, яке працює лише за наявності довіри та спільного бажання співпраці», — підкреслив Вадим Зелініченко, Директор з персоналу Таскомбанку.
Нині запит суспільства в Україні на подібні програми набирає обертів. Спеціалісти готові ділитися своїми знаннями й досвідом не лише для навчання дітей, але й з тими, хто прагне розвиватися у нових для себе напрямках. Учасники дискусії переконані, що глибоке розуміння менторства та його запровадження — це якісно новий етап розвитку нашого суспільства, покращення бізнесу та освіти.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас