Apple додала нову функцію у флагманські навушники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple додала нову функцію у флагманські навушники

Технології&Авто
544
Компанія Apple випустила оновлення для своїх флагманських бездротових навушників, яке додає функцію пошуку в AirPods Pro і AirPods Max. Сумісні моделі AirPods отримують нові функціональні можливості всередині програми Find My, включаючи точне місце розташування, новий користувальницький інтерфейс пошуку поблизу, режим пропажі і можливість отримувати повідомлення.
Щоб скористатися цими новими функціями, спочатку необхідно оновити свої AirPods до нової прошивки. Нова функція означає, що AirPods Pro і AirPods Max беруть участь в мережі Find My і відправляють безперервні повідомлення по каналу Bluetooth. Коли поблизу знаходяться інші пристрої Apple, вони можуть виявити цей сигнал і повідомити про нього в мережу Find My, вказавши місце розташування на карті власника. Це схоже на те, як працюють мітки AirTags на великій відстані.
Перебуваючи на близькій відстані від AirPods, користувачі тепер можуть отримати візуальний індикатор їх місця розташування.
У режимі пропажі користувачі iPhone, які втратили свої AirPods, тепер зможуть залишити повідомлення і контактний номер телефону. Якщо AirPods знайдені кимось іншим і пов’язані з iOS-пристроєм, буде показано повідомлення про втрату, яке дозволить повернути аксесуар власнику.
Нові функції сумісні тільки з AirPods Pro і AirPods Max. Стандартні AirPods не підтримують ці функції, проте вважається, що прийдешні AirPods третього покоління будуть підтримувати її.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас