Французька компанія купила найбільшого українського виробника сирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французька компанія купила найбільшого українського виробника сирів

Казна та Політика
6487
Французька молочна корпорація Lactalis Group завершила покупку бізнесу корпорації Bel Group в Німеччині, Італії та Україні, в тому числі європейського бренду Leerdammer і найбільшого українського виробника сиру Bel Shostka Ukraine (ТМ «Шостка», «Весела Корівка», «Kiri»).
За повідомленням Bel Group, угода завершилася 30 вересня. Сума угоди не розголошується.
«Всі попередні умови угоди були виконані, в тому числі безумовне схвалення злиття, отримане від Європейської комісії 26 серпня», – зазначається в повідомленні.
Також інформується, що придбання Bel Shostka Ukraine дозволить французькій Lactalis розширювати свій український бізнес, де компанія працює останні 25 років.
Французька корпорація з виробництва молочної продукції Lactalis Group представлена 237 заводами в 42 країнах. В Україні володіє двома молокопереробними заводами в Миколаївській і Дніпропетровській областях. Компанія випускає продукцію під торговими марками President, Lactel, Galbani, Societe, «Дольче», «Фанні», «Лактонія», «Локо Моко» та ін.
Французькі корпорації Lactalis Group і Bel Group в березні 2021 року оголосили про угоду, в тому числі продаж українського бізнесу Bel Shostka Ukraine.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас