Moneyveo допомагає центру для онкохворих діток облаштовувати нове приміщення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moneyveo допомагає центру для онкохворих діток облаштовувати нове приміщення

Особисті фінанси
14
Дуже скоро центр для тимчасового проживання онкохворих дітей «Дача» переїде до нового – тепер вже власного – дому. Його будівництво фінансує Moneyveo та інші приватні компанії і благодійники. Зараз у приміщеннях тривають внутрішні оздоблювальні роботи, проєктуються і монтуються меблі, триває підготовка до наступних етапів косметичного ремонту.
Благодійний фонд «Запорука», який заснував проєкт «Дача», наразі шукає партнерів серед компаній та магазинів, зайнятих у сфері декорування, меблювання, текстильного оздоблення і ландшафтного дизайну. Їхня допомога сприятиме створенню комфортних умов перебування у центрі хворих діток.
Moneyveo допомагає центру для онкохворих діток облаштовувати нове приміщення
«Для Манівео звично чути потреби людей та допомагати у їх вирішенні. Тому ми не просто фінансуємо будівництво нового приміщення центру, а регулярно слідкуємо за процесом, цікавимося у партнерів поточними проблемами. Підтримуємо заклад не лише коштами, але й проводимо додаткові активності для дітей. І ми дуже раді, що нова «Дача» незабаром відкриється і зможе приймати на проживання і реабілітацію сотні маленьких пацієнтів із їхніми сім’ями», – коментує комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Moneyveo однією з перших почала систематично підтримувати проєкт «Дача». Починаючи з 2018 року, компанія щомісяця переказує благодійний платіж на потреби закладу, відвідує і підтримує його підопічних.
«Дякуємо компанії Moneyveo за те, що одна із перших відгукнулась на заклик про допомогу! Завдяки вашій підтримці наші підопічні матимуть не лише прекрасне сучасне житло із усіма необхідними речами для відновлення, відпочинку і перебування в обіймах близьких, але й ту краплю надії, яка їм дає сили», – зазначила президент «Запоруки» Наталія Оніпко.
Нагадаємо: проєкт було започатковано у 2009 році. Заклад працює завдяки благодійній підтримці небайдужих людей та компаній. Наразі, крім Moneyveo, його фінансують: Rozetka, Parimatch Foundation, IDS Borjomi Ukraine, «Агромат», а також публічні діячі: Ярослава Гресь, Сергій Притула та інші.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас