Ще одне місто Італії приєдналося до розпродажу будинків за 1 євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одне місто Італії приєдналося до розпродажу будинків за 1 євро

Нерухомість
4896
Італійський проєкт з продажу будинків за 1 євро набирає оборотів. Нещодавно до нього долучилося ще одне історичне місто Кантіано, що знаходиться у центральному регіоні країни, – Марке (частина провінцій Пезаро і Урбіно).
Навіщо це місту? Місто вирішило приєднатися до ініціативи по відновленню занедбаних будівель в історичних місцях Італії. Таким чином влада планує підвищити чисельність населення, розвинути будівництво, туризм та торгівлю.
Влада впевнена, що новий потік мешканців допоможе відновити життя у місті, яке пам’ятає витоки середньовічної культури Європи. А привабливе розташування робить Кантіано привабливою місциною для тих, хто любить море. На сайті зазначено, що містечко находиться за 40 хвилин їзди від відомих туристичних курортів.
До речі, про цікаві ініціативи та фінансові нововведення в інших країнах ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
Як придбати будинок за 1 євро? Проєкт має певні правила. Як зазначено на вебсторінці муніципалітету, присвяченій ініціативі з продажу дешевих будинків, власники нерухомості Кантіано повинні заповнити заявку, яка дає дозвіл на продаж.
Покупець (фізична або юридична особа) своєю чергою повинен заповнити відповідну форму на цьому ж сайті, погоджуючися на ремонт придбаного будинку. Крім цього, саме сторона покупця повинна оплатити витрати, пов’язані з передачею права власності (нотаріальні збори, податки тощо).
Також покупець повинен заздалегідь погодити проєкт дому з владою міста. Це необхідно зробити впродовж 6 місяців з моменту підписання договору купівлі-продажу з продавцем.
Ремонтні роботи повинні початися не пізніше ніж за рік після видачі дозволу на будівництво. Максимальний термін ремонтних робіт – 4 роки.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас