Стало відомо, як буде виглядати розкладаний смартфон Huawei Mate V — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, як буде виглядати розкладаний смартфон Huawei Mate V

Технології&Авто
405
Джерело повідомляє, що складаний смартфон Huawei Mate V, який по дизайну буде схожий на Samsung Galaxy Z Flip 3, буде випущений в грудні цього року. Крім того, були опубліковані зображення новинки.
Очікується, що діагональ гнучкої панелі складе 6,8 дюйма, при цьому екран отримає отвір для фронтальної камери. На лицьовій панелі буде знаходитися інформаційний 1,35-дюймовий екран, який буде виводити відомості про дзвінки, повідомлення і повідомлення додатків.

Очікується, що виробник випустить дві версії Huawei Mate V на базі однокристальних систем Kirin 9000 і Snapdragon 888, проте в обох випадках смартфони не матимуть підтримки мереж п’ятого покоління.
Що стосується камери, то вона отримає оптику Leica, а також три датчики зображення, характеристики яких поки не повідомляються. Інформації про ємність акумулятора поки що немає.
Huawei збирається провести презентацію нових продуктів вже 21 жовтня. Можливо, на ній нам покажуть Huawei Mate V або Huawei Mate 50 на базі Snapdragon 898.
Відомий мережевий інсайдер Digital Chat Station заявив, що запаси Kirin вже вичерпані, тому нові смартфони Huawei використовуватимуть SoC Snapdragon.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас