СГ «ТАС» виплатила 373 тис. грн водієві, який переплутав педалі за кермом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила 373 тис. грн водієві, який переплутав педалі за кермом

Особисті фінанси
15
Порушення правил дорожнього руху – найбільш розповсюджена причина всіх аварій на дорогах. Втім, зустрічаються в страховій практиці й такі випадки, причини яких інакше як курйозними й назвати складно. Чого не можна сказати про їх наслідки – матеріальні збитки від них часто-густо бувають просто величезними! Саме тому автовласникам так важливо завчасно дбати про надійний страховий захист на дорозі на випадок будь-яких негараздів, в тому числі тих, які, на перший погляд, і здаються абсолютно неймовірними.
Дорожньо-транспортна пригода із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Ford Edge сталася в Дніпрі. Входячи в поворот, водій випадково переплутав педалі гальма і газу. Наслідком цієї прикрої помилки стала аварія – кросовер врізався в огорожу. В результаті інциденту було пошкоджено передню частину автівки – бампер та решітку радіатора. На щастя, сам водій завдяки подушкам безпеки не постраждав.
Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором « Правильне КАСКО », визнала випадок страховим та врегулювала збиток, виплативши клієнтові страхове відшкодування в розмірі 373039 грн.
Нагадаємо, за інформацією авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2021 року Страхова група «ТАС» посідає четверте місце на ринку за обсягом виплат, здійснених за укладеними договорами страхування. Так, лише за січень – червень поточного року компанія виплатила понад 553,7 млн грн відшкодувань, з яких 272,9 млн грн – за договорами обов’язкового страхування, 185,4 млн грн – за договорами майнового страхування, 91 млн – за договорами особистого страхування тощо.
Зазначимо, що за статистикою СГ «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,4 млн грн, з яких 3,6 млн грн – за договорами автострахування : обов’язковою «автоцивілкою», договорами КАСКО та «Зеленою карткою».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас