Презентували новий 7-місний Dacia Jogger (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентували новий 7-місний Dacia Jogger (фото)

Технології&Авто
4639
В іспанській Барселоні відкрилася чергова автомобільна виставка. На цю подію велика кількість різних брендів демонструють свої новинки, і це є відмінною вітриною для демонстрації своїх продуктів. Румунська компанія Dacia є одним з таких брендів, і вона привезла сюди свій крос універсал Jogger.
Цей автомобіль є, мабуть, головним, на стенді румунської компанії, та й в принципі, в найближчому майбутньому він буде відігравати провідну роль у розвитку Dacia. Справа в тому, що даний 7-місний крос універсал в майбутньому буде електрифіковано і, за заявами виробника, стане одним з найдешевших гібридних автомобілів на ринку.
Також на цьому заході виробник надав можливість не просто поглянути ще раз на свою новинку і розкрив дату її виходу на ринок. Так, згідно з офіційною інформацією, оформити попереднє замовлення моделі можна буде вже в листопаді, а “живі” продажі почнуться лише в лютому 2022 року. Це означає, що вже зовсім скоро будуть розкриті всі технічні характеристики Jogger, його комплектації і ціни.
Презентували новий 7-місний Dacia Jogger (фото)
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас