lifecell оголосив про підвищення цін на низку тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

lifecell оголосив про підвищення цін на низку тарифів

Особисті фінанси
2574
У вересні-жовтні цього року мобільний оператор lifecell змінює вартість індивідуальних тарифних планів.
Про це повідомили в прес-службі компанії, пише ubr.ua.
Деяким користувачам почали приходити текстові повідомлення з попередженням про підвищення розцінок. Наприклад, з 13 жовтня щомісячна вартість пакету “Смарт Лайф 2020” становитиме 150 грн замість колишніх 120 грн.
До речі, якщо ви все ще не підписані на телеграм-канал Finance.ua, рекомендуємо це зробити прямо зараз. Всього пару кліків – і найважливіші новини для ваших гаманців завжди будуть у вашому улюбленому месенджері.
Що каже сам оператор? У lifecell підкреслили, що “вартість більшості чотиритижневих пакетів послуг в тарифних планах не змінювалася протягом 2021 року”. Оператор зазначив, що “дотримувався попередньо оголошених обіцянок про гарантії ціни до 31 серпня по ряду тарифів, таких як “Інтернет Безмеж” і “Рівний Рік”.
“Постійне зростання вартості електроенергії і плата за радіочастотний ресурс не дозволяють оператору залишати ціни на послуги для абонентів на колишньому рівні”, – констатували в lifecell.
У компанії заявили, що якщо абонентів не влаштує нова вартість послуг, то вони можуть:
  • зареєструвати/персоніфікувати свій номер і отримати знижку;
  • скористатися послугою “тарифна підписка” і оплатити пакет послуг на рік вперед, зафіксувавши вартість і додатково отримати знижку до 15%;
  • самостійно вибрати наповнення пакету послуг і, відповідно, його вартість, скориставшись тарифом “Хендмейд”.
“На зростання ціни для абонентів вплинуло кілька факторів, головні з них – інвестиції, спрямовані на розвиток 4G – мережі по всій Україні, і підключення нових населених пунктів до швидкісного мобільного інтернету”, – пояснили в компанії.
У прес-службі lifecell відзначили, що робота над розширенням 4G-мережі відбувається відповідно до підписаного з урядом Меморандуму про скорочення цифрового розриву між великими містами і селами.
Станом на кінець серпня високошвидкісний інтернет від оператора доступний у понад 12,5 тис. населених пунктів України, де загалом проживають близько 28 млн осіб.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас