Sony представила свої найдоступніші бездротові навушники (фото, ціна) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила свої найдоступніші бездротові навушники (фото, ціна)

Технології&Авто
1664
Sony вже має в своєму портфоліо велику кількість навушників на будь-який смак і гаманець. Тим не менш, компанія представила нову повністю бездротову (TWS) модель — WF-C500, яка прийшла на зміну популярним навушникам WF-XB700.
Нові Sony WF-C500 є найдоступнішими повністю бездротовими навушниками Sony.
Нові навушники виконані в компактному дизайні і можуть похвалитися захистом від вологи за стандартом IPX4. Час автономної роботи новинки сягає 9 годин. При використанні кейса для зарядки цей час збільшується до 20 годин.
Sony представила свої найдоступніші бездротові навушники (фото, ціна)
Навушники отримали підтримку механізму цифрового поліпшення звуку Sony DSEE. Крім того, вони підтримують Fast Pair і Swift Pair для швидкого і зручного підключення до пристроїв на Android і Windows відповідно. Новинка буде доступна в чорному, білому, зеленому і помаранчевому кольорах за ціною $100.
Sony представила свої найдоступніші бездротові навушники (фото, ціна)
Крім доступних WF-C500, Sony представила нові накладні навушники середнього класу WH-XB910N вартістю * $250.* Пристрій підтримує технологію Extra Bass, активне шумозаглушення і забезпечує 30 годин безперервної роботи від акумулятора. Вони також підтримують багатоточковий режим, що дозволяє підключати навушники одночасно до двох пристроїв. Новинка може похвалитися сенсорним управлінням. Sony WH-XB910N вийдуть на ринок в чорному, синьому, зеленому і помаранчевому кольорах.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас