Клієнтам ПУМБ зі Львівської області стала доступна додаткова компенсація відсотків за оформленими кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Клієнтам ПУМБ зі Львівської області стала доступна додаткова компенсація відсотків за оформленими кредитами

Особисті фінанси
187
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підписав спільну програму з Фондом розвитку підприємництва та Львівською Обласною Державною Адміністрацією про додаткову компенсацію клієнтам банку відсотків за інвестиційними кредитами, оформленими у рамках державної програми підтримки «Доступні кредити 5-7-9%».
Додаткова компенсація допоможе знизити відсоток кредитних зобов’язань до 0% тим клієнтам, які здійснили інвестиції та створили робочі місця у Львівській області відповідно до умов спільної програми «Доступні кредити 5-7-9%».
Ініціатива покликана розширити можливості для малого та середнього бізнесу, підтримати регіональний розвиток підприємництва, зокрема сприяти збільшенню обсягів виробництва, експорту та імпортозаміщення, впровадженню інновацій та створенню робочих місць та підприємств в регіонах з метою повернення трудових мігрантів до регіонів України.
Нагадаємо, державна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України та Прем’єр-Міністра України для спрощення доступу мікро та малого бізнесу до банківського кредитування. ПУМБ посідає друге місце серед найактивніших банків-учасників програми, а обсяг виданих коштів на підтримку підприємництва складає 6,8 млрд грн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас