У пошуковик Google додали комп'ютерний зір та інші корисні функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пошуковик Google додали комп'ютерний зір та інші корисні функції

Технології&Авто
507
Розробники пошукової системи Google інтегрували в неї відразу кілька нових можливостей, які спрощують взаємодію з сервісом і роблять пошук інформації більш ефективним. Крім того, компанія провела редизайн головної сторінки пошуковика.
У пошуковій видачі Google тепер будуть відображатися зображення, супроводжуючи текстовий опис посилань. На думку представників компанії, така схема сприяє більш ефективному споживанню інформації. Завдяки оновленому алгоритму, побудованому на базі нейронної мережі Google MUM, на сторінках також стали доступні кілька нових інструментів.
Наприклад, для ряду запитів будуть доступні розділи «що потрібно знати», де буде розміщено короткий витяг інформації за аналогією з розділом «користувачі також запитують». Крім того, можна буде уточнити параметри пошуку, додавши до запиту конкретні фрази або пов’язані з темою слова.
Нарешті, Google оновила інструмент для візуального пошуку Google Lense на базі штучного інтелекту, який тепер доступний для десктопної версії браузера Chrome. Спочатку скористатися нововведенням зможуть тільки жителі США, але пізніше очікується розширення географії корисної функції.
При перегляді сторінок в Google також з’явиться можливість пошуку за виділеним фрагментом зображення, при цьому закривати активну вкладку не буде потрібно. Заодно розробники компанії оптимізували роботу сервісу на мобільних пристроях, пообіцявши додати ще більше нових функцій найближчим часом.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас