Експерт підрахував, у яку суму українцям обійдеться тепло за новими тарифами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт підрахував, у яку суму українцям обійдеться тепло за новими тарифами

Особисті фінанси
2126
Вже за кілька тижнів розпочнеться опалювальний сезон і стане відомо, скільки коштуватиме українцям взимку 2021−2022 року опалення будинків. Хоч в Кабміні і заявляли, що планів підвищувати тарифи немає, але додавали, що ціни можуть коливатися у залежності від регіонів і підприємств теплокомуненерго.
Як прогнозує керівник Союзу споживачів комунальних послуг Олег Попенко, основні проблеми з тарифами на тепло відчують на собі мешканці малих та середніх міст.
Так, за його інформацією, у Каневі вартість тепла для населення збільшиться на 35%, для інших споживачів — на 13%. «Вартість Гка буде 2581,85 грн з ПДВ. Опалення для однокімнатної квартири 40 м.кв. обійдеться у 2500 грн. Жителі двокімнатної квартири у 60 м.кв. будуть змушені за тепло платити до 3500 грн. Як влучно написали мені у коментах, після такого подорожчання мешканці 2−3 кімнатних квартир за опалення платити не будуть», — пише експерт на своїй сторінці у соцмережах.
Олег Попенко також стверджує, що КП «Київтеплоенерго» підніме вартість теплоносія для киян на 50%, а КП «Черкаситеплокомуненерго» — на 35%. Втім, за його інформацією, мер Черкас не підписав рішення виконкому про підвищення тарифів на тепло.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас